alarmپنجشنبه 23 مرداد 1399 - 22:01

Thursday 13 August 2020 - 22:01alarm

alarmالخميس 23 ذو الحجة 1441 - 22:01

برگزاری دوره آموزشی ترکیبات شیر و فرآورده های آن در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور

در راستای اهداف تحقیقاتی و آموزشی و ارتقای علمی و آموزشی و مهارت های کاربردی همکاران شاغل در آزمایشگاه ها، دوره آموزشی ترکیبات شیر و فرآورده های آن در تاریخ 7 دی ماه سال جاری در سالن گفتگوی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد

alarmشنبه 14 دی 1398 - 11:18 comment0 remove_red_eye185


به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور: در راستای اهداف تحقیقاتی و آموزشی و ارتقای علمی و آموزشی و مهارت های کاربردی همکاران شاغل در آزمایشگاه ها، دوره آموزشی ترکیبات شیر و فرآورده های آن در تاریخ 7 دی ماه سال جاری در سالن گفتگوی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور برگزار شد.

مدرس این کارگاه مهندس فضل ا... موسوی پور بود که در بخشی از سخنان خود اظهار داشت: شیر تنها ماده شناخته شده در طبیعت است که می تواند نیاز بدن را به طور کامل و متعادل تامین کند، ترکیبات عمده شیر را آب، چربی، پروتئین، لاکتوز (قند شیر)، ویتامین ها و مواد معدنی تشکیل می دهند. به علت هضم آسان، این ماده همواره در رژیم تغذیه اي بیماران قرار داشته و مصرف آن در برنامه غذایی روزانه بیشتر افراد جامعه توصیه می شود.

وی در ادامه افزود: شیر دارای املاح پتاسیم، کلسیم، کلر، فسفر، سدیم و منیزیم و همچنین دارای ویتامین A,B١,B٢,B۶,B١٢C,D,E, K,  می باشد.                     

ایشان خاطر نشان کرد: کنترل کیفیت شیر خام از طریق آزمایشات مقدماتی نمونه برداری، خواص ظاهری یا ارگانولپتیک شیر سالم، تعیین درجه پاکیزگی، روش های تعیین اسیدیته شیر، تعیین درصد چربی شیر انجام می شود.

مهندس موسوی افزود: شیر طبیعت شیمیایی و همچنین فیزیکی پیچیده ای دارد پیچیده بودن ماهیت فیزیکی شیر به لحاظ وجود ترکیبات مختلف در آن می باشد از آن جایی که هر یک از خصوصیات فیزیکی شیر ناشی از شرکت و همکاری ترکیبات گوناگون است بالطبع با تغییر ترکیبات موجود، خواص فیزیکی آن نیز تغییر خواهد کرد.

وی در ادامه در مورد تقلبات در شير و روش هاي تشخيص آنها یادآور شد: بر مبناي تعريف مصوب شير خام كه توسط فدراسيون بين المللي شير تهيه شده است شير خام تحويلي به كارخانجات بايد شير تازه گاو، خالص و تميز و با بو و طعم طبيعي و عاري از آغوز بوده، بدون آنكه چيزي از آن گرفته و يا افزوده شده باشد.

هر گونه دخل و تصرفي در شير شامل افزودن آب، گرفتن چربي، افزودن آب نمك، آب پنير، شير خشك و اوره يا افزودن مواد خنثي كننده مانند سود سوزآور، كربنات ها، بيكربنات ها و يا مواد بازدارنده رشد ميكروبي (از قبيل آب اكسيژنه، فرمالين، بورات ها، سوربات ها و آنتي بيوتيك) به عنوان تقلب محسوب مي شود. بررسي شير خام از نظر خلوص بايد قبل از تحويل شير بوسيله كارخانه انجام پذيرد.


روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور



fiber_new22 مرداد 1399: نشست مشترک رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور با مسئولان مرکز تحقیقات اصفهان fiber_new22 مرداد 1399: برگزاری گردهمایی مجازی اعضای هیات علمی جدید در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور fiber_new21 مرداد 1399: راه اندازی بخش تشخیص ژن دوقلوزایی گوسفند در کرج fiber_new19 مرداد 1399: بررسی ظرفیت های موجود برای توسعه و تجاری سازی فناوری ها در گردهمایی مجازی روسای بخش های علوم دامی fiber_new19 مرداد 1399: در حکمی از سوی دکتر خاوازی وزیر جهاد کشاورزی علیمراد سرافرازی به سمت سرپرست مركز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت جهاد كشاورزی منصوب شد
location_onکرج، سه راه رجائی شهر، خیابان شهید بهشتی، روبروی دهقان ویلای اول، کد پستی: 3146618361
منوی سیستم close
vpn_key پنل مدیریتی keyboard_arrow_down
group سامانه کاربران keyboard_arrow_down
school سامانه پرسنل keyboard_arrow_down
close

انتقادات و پیشنهادات

لطفا انتقادات و پیشنهادات خود را در قالب فرم زیر تکمیل و ارسال فرمایید.