alarmشنبه 3 آبان 1399 - 12:44

Saturday 24 October 2020 - 12:44alarm

alarmالسبت 7 رَبيع الأوّل 1442 - 12:44

چکیده گزارشات نهایی شش ماهه دوم سال 97

1- بررسی عملکرد تولید مثل گاوداریهای تحت پوشش تعاونی وحدت اصفهان - سعید اسماعیل خانیان - دانلود چکیده

2- بررسی تنوع ژنتیکی شتر در حاشیه غرب کویر ایران- سعید اسماعیل خانیان - دانلود چکیده

3- تاثیر منبع امگا- 6 بر تغییرات متابولیکی و هورمونی در بزهای سانن در آبستنی و شیردهی اول - هدی جواهری بارفروشی- دانلود چکیده

4-بررسی عملکرد بره های حاصل از آمیخته پایه مادری کردی با قوچ های قره گل و بلوچی - داود علی ساقی- دانلود چکیده

5- قابلیتهای پرورش گوسفند و بز ارگانیک عشایر شهرستان بافت- حمیدرضا انصاری - دانلود چکیده

6- بررسی وضعیت عملکرد تولید و بازده اقتصادی پرورش صنعتی گاو شیری در استان یزد-احمد بی طرف- دانلود چکیده

7- اثر برگ و میوه بلوط با و بدون پلی اتیلن گلیکول بر عملکرد تولید مثلی،فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی بزهای ماده بومی استان ایلام- هوشنگ جعفری- دانلود چکیده

8-مقایسه اثر مکمل پروبیوتیک مولتی بهسیل با پروبیوتیک تجاری متداول در بازار بر رشد، ریخت شناسی روده و pH محتویات روده کوچک و سکوم پولت تخم گذار-علی داد بوستانی - دانلود چکیده

9- تجزیه وتحلیل ساختار بیان ژن های مرتبط با باقیمانده خوراک مصرفی مرغ بومی اصفهان با استفاده از داده های RNA-Seq- حمیدرضا ایزدنیا- دانلود چکیده

10- برآورد برخی پارامترهای جمعیتی و میزان همخونی در گله های گوسفند استان خراسان شمالی- داود علی ساقی- دانلود چکیده

11- بررسی اثر استفاده از پروبیوتیک ها(لاکتوبی و انتروبی) در تغذیه زنبور عسل بر روی میکروفلور دستگاه گوارش آنها- ناصر تاج آبادی- دانلود چکیده

12- اثرات سطوح مختلف عصاره گیاه دارویی آویشن در جیره غذایی جوجه های گوشتی- قاسم پورحسابی- دانلود چکیده

13-ارزیابی ترکیب لاشه بره های لری بختیاری، آمیخته های رومانف × لری بختیاری، پاکستانی× لری بختیاری و سنتز حاصل از آنها- محمد علی طالبی علی آبادی- دانلود چکیده

14- اثر تغذیه تکمیلی کوتاه مدت طی مراحل اولیه و انتهایی سیکل تناسلی بر عملکرد تولید مثلی میش‌های نژاد افشاری- محمد نوروزی ابدال آبادی - دانلود چکیده

15- اثر تغذیه تکمیلی کوتاه مدت طی مراحل اولیه و انتهایی سیکل تناسلی بر عملکرد تولید مثلی میش‌های نژاد کردی -محمد نوروزی ابدال آبادی - دانلود چکیده

16- استفاده از ایزوله پروتئین سنگدان مرغ در فرمولاسیون توپک(کوفته)ماهی -امیررضا شویکلو- دانلود چکیده

17- مقایسه اثرات روی آلی (روی-گلایسین) و معدنی (سولفات روی) بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی- سیدعبداله حسینی- دانلود چکیده

18- مقایسه اثرات منبع روی-متیونین و سولفات روی بر عملکرد و ایمنی جوجه های گوشتی - سیدعبداله حسینی - دانلود چکیده

19- تاثیر سطوح مختلف سیلاژ شبدر برسیم بر روی تولید و ترکیب شیر گاو هلشتاین - رضارحمتيان - دانلود چکیده

20- اثر افزودن گرانول روغن پالم لسیتینه به جیره بر عملکرد، قابلیت هضم ایلئومی چربی و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه های گوشتی - عباس علی قیصری خوراسگانی- دانلود چکیده  

21- بررسی عملکرد بره های حاصل از آمیخته پایه مادری کردی با قوچ های قره گل و بلوچی - داود علی ساقی- دانلود چکیده

22- تعیین ارزش غذایی ارقام مختلف سورگوم علوفه ای در استان البرز- حسین غلامی - دانلود چکیده

23- مطالعه اثر آلودگی های ناشی از فعالیت شهرک تخصصی روی زنجان بر دام و محصولات دامی و ارائه راهکار مناسب جهت کاهش و کنترل اثرات زیانبار آن- محمدحسین نعمتی- دانلود چکیده

24- اثرات سطوح مختلف پودر گیاه دارویی شوید در جیره غذایی جوجه های گوشتی- قاسم پورحسابی - دانلود چکیده

25- تعیین سطح مناسب استفاده از پودر بنتونیت کلسیمی برای محافظت از پوست بز- مهناز صالحی - دانلود چکیده

26- اصلاح نژاد زنبور عسل برای بهبود صفت رفتار دفاعی کلنی ها در استانهای مرکزی کشور ( تهران ، اصفهان ، قزوین و مرکزی )- غلامحسین طهماسبی- دانلود چکیده

27- جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتتیک به عنوان پروبیوتیک از نمونه های عسل استان اصفهان- سید کمال الدین علامه- دانلود چکیده

28- بررسی اثرات استفاده از بلوک مکمل غذایی در مرحله آخر آبستنی و شیردهی بر عملکرد تولید بره در گوسفندان عشایر ساوه-رمضانعلی عزیزی- دانلود چکیده

29-اثر مکمل های انرژی ، پروتئین ومواد معدنی متوازن بر خصوصیات کمی و کیفی پشم گوسفندان کردی گله های عشایری استان ایلام- یحیی عباسپور- دانلود چکیده

30- مقایسه دو نوع پروبیوتیک تجاری و آزمایشگاهی در دو شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد جوجه های گوشتی- سیدکمال الدین علامه- دانلود چکیده

31- بررسی و مقایسه وضعیت تولید و بهداشت شیر در سیستم نگهداری فری استال با جایگاه باز در گاوداری های صنعتی استان یزد- احمد بی طرف- دانلود چکیده

32-بررسی عملکرد مرغان بومی اصلاح شده در مناطق روستایی(طرح)- عباس علی قیصری خوراسگانی- دانلود چکیده

33- مقایسه عملکرد پرواری بره های نر تغذیه شده با پایه علوفه پیت و پایه علوفه یونجه+ کاه غلات- علی رضا چگنی- دانلود چکیده

34- مقابسه ارزش غذایی ارقام امید بخش سورگوم علوفه ای در استان گلستان- عبداله کاویان- دانلود چکیده

35- تعیین ضرایب اقتصادی صفات تولیدی و تولید مثلی گوسفند کردی در استان خراسان شمالی- داود علی ساقی- دانلود چکیده

36- مطالعات آزمایشگاهی و صحرایی اثرات گرد و غبار هوا بر روی عملکرد و طول عمر زنبورعسل ( Apis mellifera )- غلامحسین طهماسبی - دانلود چکیده

37- بررسی اثرات عصاره گلپر و آنیسون بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی- نادر پاپی- دانلود چکیده 

38- اثرات استفاده از پودر دانه گشنیز بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی- قاسم پور حسابی- دانلود چکیده

39- تعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه 386 در دوره آغازین- هوشنگ لطف الهیان- دانلود چکیده 

40- اثرات استفاده از سیستم یونیزاسیون هوا در سالن مرغداری بر کیفیت هوا،کیفیت بستر،عملکرد،میکروفلورای دستگاه گوارش و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی- هوشنگ لطف الهیان- دانلود چکیده

41- تعیین احتیاجات غذائی جوجه های گوشتی آرین سویه386 در مراحل مختلف پرورش(طرح)- هوشنگ لطف الهیان - دانلود چکیده 

42- تعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه 386 در دوره پایانی- هوشنگ لطف الهیان - دانلود چکیده

43- تعیین نیاز لیزین جوجه های گوشتی آرین سویه 386 در دوره رشد- هوشنگ لطف الهیان - دانلود چکیده

44- بررسی اثر نواقص شجره ای و ساختار ماتریس خویشاوندی در برآورد پارامترهای ژنتیکی و ارزش ارثی صفات اقتصادی گوسفند قره گل- سید اکبر شیری- دانلود چکیده

45- کاربرد پروتئين ايزوله‌شده‌ی‌ماهی‌تون در فرمولاسیون فرآورده‌های گوشتی فاز 3- استفاده از  پروتئين ايزوله‎شده‌ی‌ماهی‌تون در فرمولاسيون برگرماهي و  همبرگر و بررسي اثر آن بر کيفيت و پايداري محصولات-امیررضا شویکلو- دانلود چکیده

46- اثرات شکل خوراک و افزودن پروبیوتیک و آنزیم به جیره‌های بر پایه تریتیکاله، بر عملکرد، بیان ژن موسین، ریخت‌شناسی و جمعیت میکروبی جوجه های گوشتی- سید مجید حسینی- دانلود چکیده 

47- تعیین سطح مطلوب انرژی و پروتئین(متعادل شده) جیره های کاربردی بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه بلدرچین ژاپنی- محمدرضا مفیدی- دانلود چکیده

48- بررسی امکان بهبود ارزش غذایی کاه گندم با استفاده از باکتریهای دستگاه گوارش موریانه- حسن فضائلی- دانلود چکیده

49- اثر سطوح مختلف پروتئین قابل متابولیسم متوازن شده برای اسید آمینه های ضروری در اواخر آبستنی بر تولید شیر و وضعیت ایمنی میش های افشاری- سید سعید موسوی- دانلود چکیده

50- اثر افزودن نعناع فلفلی یا آویشن به جیره بر عملکرد، نمو دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بره های شیرخوار سنجابی- حسن خمیس آبادی - دانلود چکیده

51- اثرافزودن نعناع فلفلی و آویشن بر قابلیت هضم مواد مغذی و انرژی قابل متابولیسم جیره غذایی گوسفند در شرایط آزمایشگاهی- حسن خمیس آبادی- دانلود چکیده

52- اثر گیاه دارویی آویشن بر عملکرد مرغ تخمگذار- مهرداد نفیسی- دانلود چکیده 

53- بررسی اثر تغذیه سطوح مختلف دانه تریتیکاله بر عملکرد تولیدی مرغان بومی مرکز اصلاح نژاد استان فارس- سید محمدرضا هاشمی- دانلود چکیده

54- اثر تغییرات آب و هوایی بر عملکرد تولید و درصد چربی شیر گاوهای هلشتاین اقلیم مدیترانه ای ایران- سیما ساور سفلی- دانلود چکیده

55- برآورد برخی پارامترهای جمعیتی و میزان همخونی در گله های گوسفند استان خراسان شمالی- داود علی ساقی- دانلود چکیده


fiber_new30 مهر 1399: با حضور معاون اول رئیس جمهور و وزیر جهاد کشاورزی: مراسم بزرگداشت روز جهانی زن روستایی در سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی برگزار شد fiber_new27 مهر 1399: دکتر اسکند زند مشاور وزیر جهاد کشاورزی و مرجع ملی کنوانسیون تنوع زیستی در وبینار روز جهانی غذا سند امنیت غذایی كشور تدوین می‌شود fiber_new27 مهر 1399: برگزاری جلسه کمیسیون فنی ثبت منابع و مواد ژنتیکی در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور fiber_new22 مهر 1399: از شیرگیری حاشی شتر ها در ایستگاه تحقیق و توسعه شتر تک کوهانه بافق استان یزد fiber_new19 مهر 1399: برگزاری کارگاه آموزشی چگونگی تاسیس شرکت های دانش بنیان و بهره مندی از مزایای قانونی آن در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
location_onکرج، سه راه رجائی شهر، خیابان شهید بهشتی، روبروی دهقان ویلای اول، کد پستی: 3146618361
منوی سیستم close
vpn_key پنل مدیریتی keyboard_arrow_down
group سامانه کاربران keyboard_arrow_down
school سامانه پرسنل keyboard_arrow_down
close

انتقادات و پیشنهادات

لطفا انتقادات و پیشنهادات خود را در قالب فرم زیر تکمیل و ارسال فرمایید.